horrendous (hdous_movies) wrote,
horrendous
hdous_movies

To know about the giggle loop is to become part of the giggle loop!

Hyllyyni on lähiaikoina eksynyt leffojen sijaan pari tv-sarjaboksia. Kyllä ne ainakin melkein kuuluu tänne, joten nyt esittelyssä uusimmat sarjat hyllyssä.

Ensimmäinen uusi tulokas on Coupling-sarjan kaikki neljä tuottista sisältävä boksi. Tätä olen jo pitkään ollut hankkimassa, mutta hinnat on ollut ihan liian korkeita. Nyt irtosi vihdoin halvalla hyvää brittihuumoria, joten pakkohan se oli hankkia. Paritellen tuli Nelosella joskus 2000-luvun alussa ja seurasin, mutta monia jaksoja on näkemättä. Nerokas sarja, alla yksi parhaista jutuista sarjassa ikinä. En pysty katsomaan repeilemättä.


Toinen uusi on lahjaksi saatu Beavis and Butt-head -boksi, jossa on kymmenen levyä. Levyt sisältää kaikki kaudet ja lisäksi vielä Beavis and Butt-head Do America -leffan. Yhteensä n. 800 minuuttia matskua! Tätä tuli joskus ysärillä tuijoteltua MTV:ltä ja kyllä tyyppien höhötys ja tyhmät jutut jaksaa naurattaa vielä 15 vuotta myöhemminkin. Tykkäsin erityisesti näistä musiikkivideopätkistä, mutta kuuleman mukaan niitä ei olisikaan ollenkaan saatu mukaan dvd:lle, joka on harmi.

Tags: shopping, tv series
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments