horrendous (hdous_movies) wrote,
horrendous
hdous_movies

To avoid moral panic, keep repeating: they were only movies, only movies, only movies, only movies..

Joulupukki muisti elokuvan ystävää muutamalla dvd:llä ja hirviötä jos jonkinlaista löytyikin:


Video Nasties on itseasiassa yli 13 tuntinen kolmen levyn dvd, jossa esitellään ja käsitellään 80-luvun alussa Briteissä bannattuja erityisen raakoja tai aiheeltaan rankkoja kauhuleffoja, joita siis kutsuttiin juurikin nimellä video nasties. Kuulostaa mahtavalta, en malta odottaa tähän tutustumista. Monet näistä leffoista on tullut nähtyä ja kohutut kauhuleffat kiinnostavat aina. Tämä dvd on limited edition, oma yksilöni on numero 1485.

The Best of Hammer Collection pitää sisällään viisi brittiläisen Hammer Film Productions -yhtiön 60-luvun kauhuelokuvaa. En ole tietääkseni nähnyt yhtäkään näistä kokonaisuudessaan (!), mutta osittain tietysti ainakin Christopher Leen Draculointeja. Kokoelma pitää sisällään elokuvat The Nanny, Dracula - Prince of Darkness, Quatermass and the Pit, Frankenstein Created Women ja The Devil Rides Out.

Kaunotar ja Hirviö on suosikkini kaikista Disneyn piirretyistä. Halusin tämän jo pienenä omakseni, mutta sain vain sukulaisten tekemän huonon pätkivän vhs-kopion, jossa ei edes ollut värejä. Katselin sitä silti jatkuvasti! Kun ensimmäinen dvd-julkaisu tuli kymmenen vuotta myöhemmin, onnistuin missaamaan sen, eikä sitä vuosien etsinnöistä huolimatta löytynyt mistään. Nyt vihdoin se on ihan omana ja ihan värillisenä. Ja diamond editionina, joka pitää sisällään paljon extramateriaalia.

Basket Case ja Brain Damage ovat molemmat Frank Henenlotterin ohjaamia kauhuleffoja 80-luvulta. Brain Damage tuli nähtyä Maximum Halloween 3010 -leffayössä ja se oli loistava. Henenlotter vakuutti esiintymisellään ja herätti kiinnostuksen muihinkin töihinsä, joten ehdoton hankinta hyllyyn oli myös miehen aiempi kulttileffa Basket Case.


Pahoittelen, ettei Livejournalissa enää toimi suorat linkkaukset imdb:en. Ärsyttää kun ne ei toimi kunnolla, mutta haluan yhä laittaa linkit, jos ne joskus alkaa toimia taas oikein.

Kuvat: play.com
Tags: shopping
Subscribe

  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments